Rugaciune Maicii Domnului "SPORIREA MINTII"

>> 8 dec. 2009


Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, casa pe care Intelepciunea lui Dumnezeu Siesi Si-a zidit-O, datatoarea darurilor duhovnicesti, ceea ce de la cele lumesti la cele dinainte de lume mintea noastra o inalti si pe toti la cunostiinta intelepciunii ii ridici! Primeste aceasta cantare de rugaciune de la noi, nevrednicii robii Tai, care cu credinta si cu smerenie ne inchinam in fata Preacinstitei Tale icoane! Indupleca-L pe Fiul Tau si Dumnezeul nostru sa le dea mai marilor nostri intelepciune si putere, judecatorilor dreptate si necautare la fata omului, pastorilor intelepciune duhovniceasca, ravna si buna paza a sufletelor noastre, invatatorilor smerita intelepciune, fiilor ascultare si noua tuturor Duhul chibzuintei si al evlaviei, duhul smereniei si al blandetii, duhul curatiei si al adevarului. Si acum, maica prealaudata, da-ne buna sporire a mintii, pe cei aflati in vrajba si in dezbinare impaca-i, uneste-i si pune intre ei o legatura de iubire nedespartita, pe cei rataciti din nesocotinta intoarce-i spre lumina adevarului lui Hristos, povatuieste-i frica de Dumnezeu, infranarea si harnicia, da-le cuvantul intelepciunii si cunostiinte folositoare de suflet celor ce le cer, lumineaza-ne cu bucuria cea nepieritoare, Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita decat Serafimii. Iar noi, vazand faptele minunate si preachibzuita intelepciune a lui Dumnezeu in lume si in viata noastra, sa ne instrainam de desertaciunea pamanteasca si de prisositoarele griji lumesti si sa ne ridicam mintile si inimile noastre spre cer, pentru ca, prin ocrotirea si ajutorul Tau, lauda, multumire si inchinare pentru toate sa-i aducem Intreit Slavitului Dumnezeu si Ziditorul tuturor, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin! Rugaciune catre Maica Domnului pentru a obtine har prin mijlocirea Fericitului Ieremia

Sfnta Marie, Maica lui Dumnezeu si Maica noastra, care ai fost iubita cu gingasie de Fericitul Ieremia, te rugam aprinde in inimile noastre o vie si sfnta iubire fata de Dumnezeu si fata de aproapele, ca sa urmam exemplul acestui slujitor al tau, care si-a dovedit prin fapte iubirea fata de Tatal ceresc si fata de fratii in suferinta.

Ajuta-ne ca, urmnd inspiratiile Duhului Sfnt, sa ne angajam cu sinceritate si seriozitate in opera de promovare a bunei intelegeri in mediul in care traim si a unirii tuturor crestinilor in credinta si iubire.

O, buna Mama, care te-ai aratat Fericitului Ieremia ca Regina a cerului spunndu-i ca Fiul tau este coroana ta stralucita, te rugam dobndeste-ne de la Tatal ceresc ajutorul de care acum avem att de mare nevoie si, mai presus de toate, harul suprem sa-l cunoastem, sa-l iubim si sa-l imitam pe Iisus Hristos, Domnul si Mntuitorul nostru. Amin.

3 comentarii:

ionut 13 mai 2011, 19:27  

rog toata lumea din suflet sa se roage pentru mine si pentru sotia mea sa ne impacam sunt infirm singur va rog din suflet dumitrache ionut si ghindaru ana maria sunt la pat va rog din suflet am ajuns la capatu puterilor

daniela doroftei 1 august 2011, 23:57  

ma rog la bunul d-zeu sa-ti ajute sa te inpaci cu sotia ta ,sa-ti ajute in tot ceia ce gindesti.DOAMNE AJUTA.

no 22 august 2011, 02:14  

elena coloma,spune:
Draga Ionut,
Maica Sfinta,si Mintuitorul nostru sitoti Sfintii sa se roage pentru
tine.Daca esti cununat la biseica
atunci Maica Sfinta nu v-a intirzia sa-ti implineasca dorinta.
Daca nu vorbeste cu un preot batrin.Eu am sa ma rog pentru tine
si am sa-l rog mult pe Sfintul Nectarie sa-ti ajute asa cum m-a ajutat pe mine si mi-a salvat barbatul de la moarte.Slava intr-u cei de sus si pe pamint pace intre oameni bunavoire.Doamne ajuta.
Multa sanatate,
elena,NY
PS.As dori sa postezi doar ca totul este bine nu da amanunte ca vrasmasul nu doarme.

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP